2015-01-25 20:06:13
Φωτογραφία για ΝΤΑΝΣΤΟΝ : ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΣΤΗ... ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ
Ο Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε για τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών (26/01-18:00) και το ρόλο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πάτρα για να παίξει με τον Απόλλωνα και οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά τις όσες δυσκολίες θα συναντήσουν.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον μπλόγκαρε στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος και ανέφερε «Να σας καλωσορίσω στη… γωνιά μου και ελπίζω από εδώ να έχουμε μια συχνή και εποικοδομητική επικοινωνία. Πάμε τώρα στα του παιχνιδιού. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα με ισχυρή έδρα.

Όπως σε κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση, έτσι και σε αυτή απέναντι στον Απόλλωνα, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα και δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να πιστέψουν πως μπορούν να πάρουν τη νίκη. Όπως και απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, έτσι και κόντρα στον Απόλλωνα, θέλουμε μέσω της άμυνας μας να βρούμε την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια που χρειάζεται ώστε να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση.


Χαίρομαι που μαθαίνω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα και ας είσαι φιλοξενούμενος. Ο Απόλλωνας θεωρώ πως διαθέτει μια ισχυρή έδρα και μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα, οπότε δεν θα πρέπει να μας ξεγελά η βαθμολογική του θέση, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα στη βαθμολογία καθώς όπως προείπα είναι ισχυρός. Εμείς πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα και ούτε σκεφτόμαστε το ματς με την Αναντολού Εφές.

Έχουμε και πάλι ορισμένα προβλήματα τραυματισμών αλλά δυστυχώς έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Ελπίζω και εύχομαι όλα τα παιδιά που είναι τραυματίες να γίνουν σύντομα καλά και να επιστρέψουν κοντά μας. Όσο για εσάς, θα τα πούμε ξανά σύντομα. Μέχρι τότε να περνάτε καλά και να πηγαίνετε να παρακολουθείτε μπάσκετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ