2015-01-25 20:11:45
Φωτογραφία για Μηλιός: Το πρόγραμμα του Χαρδούβελη είναι πλέον νεκρό...Να κλείσει η ΝΔ τις εκκρεμείς υποθέσεις της
«Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπωρία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής» δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι μία ιστορική νίκη του ελληνικού λαού. Είναι μία αλλαγή σελίδας, είναι μια ιστορική στιγμή για όλη την Ευρώπη. Αλλάζουμε σελίδα στη χώρα μας, ο ελληνικός λαός παίρνει το μέλλον του στα χέρια του», δήλωσε ο τομεάρχης Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιός στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της εθνικής σωτηρίας, είναι η κυβέρνηση που θα προωθήσει, θα υπερασπίσει και θα κατοχυρώσει τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, αλλά συγχρόνως είναι όχι απλώς ένα μήνυμα, είναι η αρχή της μεγάλης αλλαγής για όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει με τον αποπληθωρισμό, με την ύφεση, με την αυξανόμενη ανεργία, με την υπερχρέωση. Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο, η χώρα μας, ο λαός μας είναι στη πρωτοπωρία μιας πολύ μεγάλης αλλαγής. Είμαστε όλοι συγκινημένοι και ευτυχισμένοι» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το τι θα κάνει αύριο στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, είπε: «Φαντάζομαι ότι ο κ. Χαρδούβελης θα κλείσει τις εκκρεμείς υποθέσεις, τεχνικού χαρακτήρα. Διότι αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο είχε συμφωνήσει ο κ. Χαρδούβελης, ως εκπρόσωπος του κ. Σαμαρά, είναι πλέον νεκρό».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ