2015-01-25 23:48:14
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΕΤΟ...
Χωρίς ουσιαστικές μεταγραφικές εξελίξεις… κύλησε η σημερινή μέρα για τον Ολυμπιακό, στον οποίο προτεραιότητα παραμένει η εύρεση κεντρικού αμυντικού με το όνομα του Λουίς Νέτο να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ανήκει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αποτελεί τον "εκλεκτό" του Βίτορ Περέιρα για την… οπισθοφυλακή των ερυθρόλευκων. Οι Ρώσοι έχουν ανάψει το… πράσινο φως για τις επαφές των αμθρώπων του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή, οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία, ωστόσο, από την στιγμή που η ομάδα του Βίλας Μπόας δεν έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το… κενό του, δεν έχει δώσει την… έγκριση για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Τα περιθώρια όμως έχουν αρχίσει να... στενεύουν επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να… πιέσουν τις επόμενες μέρες την Ζενίτ για να δώσει την συγκατάθεσή της, έχοντας ήδη να… επεξεργάζονται και άλλες… λύσεις, σε περίπτωση που οι επαφές δεν καταλήξουν θετικά.

Στους ερυθρόλευκους έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές, όπως είναι και ο Νοβαρέτι της Λάτσιο, όμως, δεν συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Βίτορ Περέιρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανυπόμονος για Ρεάλ ο Σίλβα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανυπόμονος για Ρεάλ ο Σίλβα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ