2015-01-25 23:48:06
Φωτογραφία για Ανυπόμονος για Ρεάλ ο Σίλβα
Χαρούμενος που το όνειρό του έγινε πραγματικότητα δήλωσε ο... Λούκας Σίλβα, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αφήνει την Κρουζέιρο για λογαριασμό της «βασίλισσας της Ευρώπης» και εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Champions League.

«Είμαι ευχαριστημένος. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος χαφ και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή χρειάστηκε να περάσει από πολλά στάδιο, αλλά νομίζω ότι ο λόγος που υπέγραψα τώρα βασίζεται στις ανάγκες της ομάδας. Ήμουν πρόθυμος να έρθω τώρα ή να περιμένω, αφού δεν αφορούσε μόνο εμένα. Στο τέλος τα πράγματα ήρθαν όπως ήθελα και τώρα είμαι δικαιωμένος από την απόφασή μου. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω για τη Ρεάλ».

Καταλήγοντας, ο διεθνής με την Ελπίδων της Βραζιλίας άσος υπογράμμισε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, αλλά αισθάνομαι την πρόκληση και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι πρόκειται για μία ομάδα, η οποία συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και το Champions League. Αλλά είμαι έτοιμος για όλα αυτά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΕΤΟ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΝΕΤΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ