2023-08-02 13:20:03
Φωτογραφία για Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκαθαρίζει: «Δεν μένουμε στον δρόμο»

Πωλητήριο στην κατοικία που είχε αγοράσει το 2005 στον Γέρακα έβαλαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα δημοσιοποίησε το γεγονός, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τον ώθησε σε αυτή την ενέργεια.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και κάποια από αυτά – όπως ανέφερε ο ίδιος- τον ήθελαν «να μένει στον δρόμο με την οικογένειά του», ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέβασε ένα video στο Instagram Story του ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος θέλει να πουλήσει το σπίτι και ότι δεν του το παίρνει η τράπεζα.

«Θέλω και εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω κάτι επειδή μου λέει η Νάταλι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο τους αναγκάσανε να πουλήσουν το σπίτι” και τα λοιπά. Δεν μένουμε στο δρόμο μένουμε στο σπίτι της Νάταλί στο Λαγονήσι εδώ και τεσσεράμισι χρόνια.

Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι, το έκανα εγώ επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει εισπρακτική εταιρεία 15 τηλέφωνα τη μέρα για να υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στο Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου. Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που να σημειώσουμε ότι από την τράπεζα -τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβη- ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον», ανέφερε ο Γρηγόρης Γkουντάρας.Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ