2015-01-26 14:24:07
Φωτογραφία για Ακόμα περιμένουν τους σάκους στο Πρωτοδικείο!
Παρά το γεγονός ότι η εκλογική διαδικασία της Κυριακής ήταν κατά πολύ απλούστερη από την προηγούμενη που περιελάμβανε αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές δεν έλειψαν ως φαίνεται δεν έλειψαν τα μικροπροβλήματα και οι καθυστερήσεις με το Πρωτοδικείο Ηρακλείου να περιμένει το σάκους απο δυο εκλογικά τμήματα οι οποίοι ως αυτή την ώρα δεν έχουν παραδοθεί !

Πιο συγκεκριμένα μέχρι την 1 το μεσημέρι δεν είχαν φτάσει τρεις συνολικά σάκοι ένας από το δήμο Γόρτυνας και δυο από το δήμο Φαιστού. Στην 1.30 κατέφτασε ο σάκο από το δήμο Γόρτυνας με τους υπόλοιπους δυο από τις Μοίρες ακόμα να αναμένονται !

Απο νωρίς συνεργεία με δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους έπιασαν δουλειά προχορώντας στον έλεγχο των σάκων ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη διαπιστωθεί μικρά λάθη.

Πιο συγκεκριμένα αυτή την ώρα ελέγχονται τα βιβλία με τα αποτελέσματα ενώ μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα γίνει η καταμέτρηση των σταυρών που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Στη συνέχεια τα αποτελέσματα θα σταλούν στην Ανώτατη Εφορευτική Επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών που θα συνεδριάσει το Σαββατοκύριακο για την κατανομή των εδρών με βάση τα αποτελέσμτα.

Στη συνέχεια θα αποστείλει την απόφαση στα κατά τόπους Πρωτοδικεία προκειμένου να γίνει η προσωποποίηση των εδρών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ