2015-01-26 18:19:15
Φωτογραφία για Πάνος Καμμένος: Οι «κόκκινες γραμμές» ισχύουν για πάντα
Δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο... «Συναντηθήκαμε με τον Μακαριώτατο, ζητήσαμε την ευλογία του για την καινούργια αρχή που ξεκινάει η πατρίδα μας, για αυτή τη νέα προσπάθεια. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε πριν από λίγο και οι πληροφορίες λένε ότι πέρα από εσάς θα είναι και άλλα στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κυβέρνηση.

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Θα τα εξαγγείλει ο κ. Πρωθυπουργός.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Σχετικά με το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας έχετε καταλήξει σε πρόσωπο;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Νομίζω ότι θα καταλήξουμε.


ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Δεν έχετε καταλήξει ακόμα. Υπάρχουν δύο - τρία πρόσωπα;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Όχι. Είμαι νομίζω ξεκάθαρος. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Θα τελειώσει το θέμα αρκετά γρήγορα. Πρέπει να προχωρήσει η χώρα, δεν έχουμε χρόνο για άλλες καθυστερήσεις.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Πρώτες προτεραιότητες και βασικές «κόκκινες γραμμές» των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο της επαναπόκτησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της λήξης αυτού του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Οι «κόκκινες γραμμές»;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι «κόκκινες γραμμές» ισχύουν για πάντα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ