2015-01-27 14:20:02
Φωτογραφία για Για ακόμα μια φορά ο Γ. Μακρής και η παραστασάρα του ρίχνει αυλαία!
Δεν ήταν κάτι που μας έκανε εντύπωση καθώς τα τελευταία χρόνια καμία παράσταση δεν έχει πάει μπροστά και τα ταμεία είναι άδεια Στον αέρα βρίσκεται η παράσταση «Νοικοκυρές του facebook» μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Δήμου Μυλωνά και της τραγουδίστριας Σαμπρίνας. Οι δύο καλλιτέχνες παραιτήθηκαν ταυτόχρονα ισχυριζόμενοι προσωπικούς λόγους και έφεραν τα πάνω κάτω στον θίασο, που έμεινε μισός.

Παράλληλα ενίσχυσαν τις φήμες που έκαναν λόγο για σοβαρές διαφωνίες τους με τον συγγραφέα, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της κωμωδίας Γιώργο Μακρή. Μάλιστα ο τελευταίος βρίσκεται σε μια αγωνιώδη κατάσταση προκειμένου να βρει αντικαταστάτες, ώστε την ερχόμενη Παρασκευή η παράσταση να κάνει δεύτερη πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία.

Η μέτρια εισπρακτική πορεία του έργου από τον περασμένο Οκτώβριο ως τον Ιανουάριο είχε προκαλέσει μεγάλη γκρίνια ανάμεσα στους ηθοποιούς. Ωστόσο λάδι στη φωτιά έριξαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για σφοδρή σύγκρουση του Δήμου Μυλωνά και της Σαμπρίνας με τον ηθοποιό Γιώργο Μακρή. Ο τελευταίος ζητούσε να εμφανίζεται μαζί τους, μια και εκείνον δεν τον καλούσε καμία εκπομπή. Αυτό, λένε, έφερε την οριστική ρήξη ανάμεσά τους.


Ο Γιώργος Μακρής, μιλώντας στην «Espresso», διευκρίνισε πως: «και ο Δήμος Μυλωνάς και η Σαμπρίνα είναι άψογοι επαγγελματίες. Μια παράσταση λόγω της κρίσης μπορεί να μην αποφέρει τα έσοδα που θα θέλαμε για να αντεπεξέλθουμε οικονομικά. Δεν έκοψα ποτέ μεροκάματα σε κανέναν όταν δεν είχαμε κόσμο και σας διαβεβαιώνω ότι η εταιρία παραγωγής είναι καθόλα εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι και στους δύο».

Τώρα τι συμβαίνει στη πραγματικότητα θα το δείξει η ιστορία... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ