2015-01-28 09:22:15
Φωτογραφία για Hλεία: Φόβος και αναστάτωση στο κέντρο της Αμαλιάδας από 53χρονο με μαχαίρι
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε τη Δευτέρα νωρίς το μεσημέρι, όταν στο υποκατάστημα Αμαλιάδας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Eurobank, ένας 53χρονος, που βρίσκονταν μέσα αρκετή ώρα, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί, ενώ κάποιοι είπαν ότι πήγε να εμφανίσει και ένα μαχαίρι, το οποίο, ωστόσο, οι αστυνομικοί βρήκαν με την σύλληψή του στην τσέπη του.

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 12, όταν από το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Δεληγιάννη, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αμαλιάδας, άρχισαν να ακούγονταν φωνές. Οι υπάλληλοι κατάφεραν και ειδοποίησαν την αστυνομία και μέσα σε δευτερόλεπτα αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, από το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Τροχαίας Αμαλιάδας, κύκλωσαν στην κυριολεξία τους γύρω δρόμους, θεωρώντας αρχικά ότι ίσως επρόκειτο για ληστεία, όπως εξάλλου και το πλήθος κόσμου, που είχε μαζευτεί στην είσοδο.

Με γρήγορες κινήσεις, οι αστυνομικοί μπήκαν στο υποκατάστημα του Ταμιευτηρίου και αιφνιδίασαν τον 53χρονο, ο οποίος αντιστέκονταν και κατηγορούσε την τράπεζα. Άμεσα τον ακινητοποίησαν, του πήραν το μαχαίρι, που είχε διάμετρο περίπου 20 πόντους και τον έβγαλαν έξω. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.


Ο 53χρονος έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ψυχιατρικό ιστορικό, και το τελευταίο διάστημα φέρεται να επισκέπτονταν πολύ συχνά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όπου κάθονταν για κάποια ώρα χωρίς να προκαλεί προβλήματα Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του «επεισοδίου» πιθανότατα δεν είχε λάβει την αγωγή που έπρεπε να λαμβάνει και ίσως να ήταν και υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 53χρονος μέχρι αργά χθες το απόγευμα αναμένονταν να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό κατάστημα για να εξεταστεί και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία…

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ