2015-01-29 16:47:06
Φωτογραφία για Βράβευση της Μαρινόπουλος Α.Ε. στη 2η διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards στην κατηγορία «Σχέσεις με ΜΜΕ»
Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε η Μαρινόπουλος Α.Ε., στο  θεσμό των Corporate Affairs Excellence Awards, που διοργάνωσε για 2η φορά η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και πραγματοποιήθηκαν στις 28 Ιανουαρίου 2015.

Η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία λιανεμπορίου στην Ελλάδα, τιμήθηκε με το βραβείο Corporate Affairs Excellence Award, στην κατηγορία «Σχέσεις με ΜΜΕ».

Ο υπεύθυνος σχεδιασμός και η συνεπής υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος media relations, οδήγησαν τη Μαρινόπουλος Α.Ε. στην αναγνώριση των βέλτιστων πρακτικών της,  με την πιστοποίηση της ΕΕΔΕ. Για το χρονικό διάστημα 2012-2014, η Μαρινόπουλος Α.Ε. εφάρμοσε ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, τόσο σε επίπεδο εταιρικής επικοινωνίας όσο και σε επίπεδο προϊοντικής προβολής. Η εταιρεία οικοδόμησε μία υπεύθυνη σχέση με τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εταιρικής Υπευθυνότητας της Μαρινόπουλος Α.Ε., κ. Αγγελική Μοτσάκου, δήλωσε: «Η δημιουργία και η διατήρηση δεσμών σταθερής επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, αποτελούσε πάντοτε ένα  σημαντικό στοίχημα για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, που οφείλουν να λειτουργούν με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου.


Η Μαρινόπουλος Α.Ε., απέδειξε πως κέρδισε και αυτό το στοίχημα. Συναισθανόμενοι την ευθύνη μας, ως η κορυφαία επιχείρηση λιανικού εμπορίου στη χώρα, δεσμευόμαστε ότι θα διατηρήσουμε ανοικτή γραμμή διαλόγου με το κοινό και μέσω των ΜΜΕ, όχι μόνο για λόγους εταιρικής επικοινωνίας, αλλά πρωτίστως για να συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε θεσμικά σε θέματα που αφορούν τα συμφέροντα των καταναλωτών και την εύρυθμη λειτουργία του κλάδου.

Με συνέπεια, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, δεσμευόμαστε για τη συνέχιση των βέλτιστων πρακτικών της εταιρείας». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ