2015-01-30 19:48:16
Φωτογραφία για Η δήλωση που Φακούντο Περέιρα που θα συζητηθεί
Ημέρα βράβευσης η σημερινή για τον Φακούντο Περέιρα που παρέλαβε συνολικά... τρία βραβεία για τα κατορθώματά του, μέσα στο 2014 και πιο συγκεκριμένα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με την ατάκα... «πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο», ο Φακούντο Περέιρα, περιέγραψε τα συναισθήματά του για τα… μαζεμένα βραβεία που παρέλαβε σήμερα (30/1), στην Τούμπα.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, συγκεκριμένα πήρε τα βραβεία για το Best Goal Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπως και αυτό του MVP για το ίδιο παιχνίδι, αλλά και το βραβείο του «Best Goal 2014».

Ο Λατίνος επιθετικός, μίλησε μεταξύ άλλων, για τις μεταγραφές των Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, για την εύκολη προσαρμογή που είχε ο ίδιος, ενώ αστειεύτηκε σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν τελικά κερδίσει τον Κλάους στη «μάχη» του πρώτου σκόρερ της ομάδας, τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε», είπε για να προσθέσει, αναφορικά με τη σκληρή «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή: «Φυσικά το πιστεύουμε. Είναι λάθος όμως να σκεφτόμαστε από τώρα τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κι’ ενώ μεσολαβούν δύο παιχνίδια ακόμη. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και το κάθε πράγμα θα έρθει στον καιρό του. Κάθε αγώνα τον βλέπουμε ξεχωριστά και έτσι φθάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα».

Για τις μεταγραφές των Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα, σημείωσε: «Είναι χαρά μας να έχουμε μαζί δύο ποιοτικούς παίκτες. Έχουν μεγάλη διάθεση και όρεξη να προσφέρουν, είναι πολύ καλοί επαγγελματίες, έχουν αντοχή στην πίεση και όλα αυτά σίγουρα θα μας βοηθήσουν».

Για την γρήγορη προσαρμογή του είπε: «Με βοήθησε πάρα πολύ η ομάδα. Διοικητικά αλλά και οι συμπαίκτες μου. Στην αρχή ήταν δύσκολα λόγω γλώσσας, αλλά όλοι με βοηθούσαν και πλέον όλα είναι πολύ καλύτερα».

Στη συνέχεια, αστειεύτηκε σχετικά με την «κόντρα» με τον Αθανασιάδη: «Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Θέλουμε να πανηγυρίζουμε κάθε νίκη της ομάδας μας και αυτό μας ενδιαφέρει».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις μόνο στο πρωτάθλημα, ο Περέιρα υποστήριξε: «Είναι άσχημο το ότι δεν συνεχίζουμε στις δύο διοργανώσεις. Από την άλλη όμως είμαστε πιο ξεκούραστοι και με πιο καθαρό μυαλό. Μακάρι να παίζαμε όμως…».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αργεντίνος επιθετικός, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του ελληνικού πρωταθλήματος: «Καταλαβαίνω ότι είναι μία διαφορετική κουλτούρα. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και όλα αυτά τα συζητάμε εσωτερικά για να τα αντιμετωπίζουμε».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ