2015-01-31 00:48:05
Φωτογραφία για Ο Γκιουλέκας ανοίγει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ
Συνέχεια στα ραντεβού με την Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή έδωσε ο Κώστας Γκιουλέκας Σε αντίθεση με τη Ντόρα Μπακογιάννη, που αρνήθηκε ότι έγιναν συζητήσεις για τις εσωκομματικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στη γαλάζια παράταξη, ο κ. Γκιουλέκας έκανε λόγο για ανάγκη εξεύρεσης των υπαίτιων της ήττας στις εκλογές.

«Είναι σημαντικό να δούμε τα αίτια και τους υπαίτιους της ήττας, για να δούμε πως θα διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει διάλογος και είναι λογικό να γίνει και με τον Κώστα Καραμανλή, που είναι ο εγγυητής της ενότητας της παράταξης».

Σε ερώτηση αν θέτει θέμα ηγεσίας, ο κ. Γκιουλέκας απάντησε: «Θα συνεδριάσουν τα όργανα. Θα κάνουμε τη συζήτηση. Τώρα χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο,τι άλλο πούμε τώρα, είναι περιττό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η κ. Μπακογιάννη εξερχόμενη του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού είχε σημειώσει ότι «δεν έγινε κουβέντα για τα εσωκομματικά», ισχυριζόμενη ότι επί τάπητος τέθηκε μία πρόταση που της έχει γίνει για να μετέχει σε ειδικό δεκαπενταμελές συμβούλιο για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ουκρανίας, την οποία και όπως τόνισε η ίδια θα αποδεχθεί.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ