2015-02-04 03:58:07
Φωτογραφία για Τι ομάδα είναι ο Νίκος Καλτσάς;
Το πρόσωπο των ημερών είναι ο Νίκος Καλτσάς μετά τα όσα έγιναν στο Βέροια - Ολυμπιακός... Ο τσαμπουκάς του παίκτη με τον Γιάννη Μανιάτη στον αγωνιστικό χώρο και το επεισόδιο με τον Κώστα Καραπαπά στα αποδυτήρια έχουν αναδείξει τον αρχηγό της Βασίλισσας -και ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού από το προσεχές καλοκαίρι- σε hot όνομα της ειδησεογραφίας.

Από το Λιμάνι, μάλιστα, δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα τον αποκαλούν ήδη ..."Τζαβέλλα του Παναθηναϊκού"! Στον Πειραιά πιστεύον ότι η συμπεριφορά του Καλτσά στο παιχνίδι εναντίον των Ερυθρολεύκων δεν ήταν καθόλου τυχαία και είχε άμεση σχέση με την επικείμενη μεταγραφή του στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Την ίδια στιγμή, στη Βέροια γελάνε με όλα αυτά που λέγονται και γράφονται για τον Καλτσά όσον αφορά τις οπαδικές του προτιμήσεις. Γιατί θυμούνται πολύ καλά ότι όταν "έπαιζε" για να πάει στον Άρη είχε δηλώσει σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης "Αρειανός από πιτσιρικάς", ενώ πριν προκύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και όταν διαπραγματευόταν τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, στα ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων ο Καλτσάς εμφανιζόταν σαν οπαδός της Ένωσης!

Μην παραξενευτείτε, λοιπόν, αν το καλοκαίρι ο ίδιος ποδοσφαιριστής δηλώσει στην παρουσίασή του από τον Παναθηναϊκό ότι όταν ήταν μικρός είχε στο δωμάτιό του αφίσα του Καραγκούνη Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ