2012-05-02 10:19:39
Φωτογραφία για Παίκτης που κάνει τη διαφορά ο Φετφατζίδης
"Παίκτης που κάνει τη διαφορά ο Φετφατζίδης"

1/5/2012 

Με το Euro να πλησιάζει, οι Άγγλοι ασχολήθηκαν με την Εθνική Ελλάδας και τον Γιάννη Φετφατζίδη σε ένα αφιέρωμα όπου ο άσος του Ολυμπιακού χαρακτηρίζεται ως ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι.

Η αγγλική ιστοσελίδα "uk.eurosport.yahoo.com" σε αφιέρωμα που αφορά την Εθνική Ελλάδας, αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια στον Γιάννη Φετφατζίδη, τον οποίο και χαρακτηρίζει ένα πολύ σημαντικό παίκτη ο οποίος μπορεί να αλλάξει ένα ματς.

Ωστόσο στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για σκαμπανεβάσματα που έχει ο "Φέτφα" στην απόδοση του αλλά και τη ρήτρα των 12.500.000 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

"Συχνά αποκαλείται "Έλληνας Μέσι" από τους Έλληνες οπαδούς και τα ΜΜΕ, λόγω της του καλού του κοντρόλ και της ικανότητάς του.

Η μεγαλύτερη στιγμή του με τον Ολυμπιακό ήταν ένα εξαιρετικό σουτ στο Βελοντρόμ, το οποίο χάρισε στον Ολυμπιακό την νίκη με 1-0 επί της Μαρσέιγ. Παρά το ξεκάθαρο ταλέντο του, ο Φετφατζίδης έχει σκαμπανεβάσματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς.


Η αστάθεια του οδήγησε τόσο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και το Φερνάντο Σάντος να τον κρατήσουν στον πάγκο.

Είναι πιθανόν να βρεθεί στην ίδια θέση στην τελική φάση του Euro 2012, όπου όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά και μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι, αν η Ελλάδα χρειάζεται επιθετική έμπνευση", υποστηρίζει χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο που στον τίτλο του αναφέρεται στο δίδυμο Φετφατζίδη - Νίνη το οποίο χαρακτηρίζει ως "το δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα".

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ