2012-05-02 10:24:59
Φωτογραφία για Τα εισιτήρια για το φιλικό στην Αυστραλία
Τα εισιτήρια για το φιλικό στην Αυστραλία

1/5/ 2012

Δείτε τον τρόπο ώστε να προμηθευτείτε οι ενδιαφερόμενοι εισιτήρια για το φιλικό του Ολυμπιακού στην Αυστραλία (19/5). Οι Έλληνες ομογενείς περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του Θρύλου.

Στις 19 Μαΐου (ημέρα Σάββατο) ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Αυστραλία ώστε να δώσει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Μέλμπουρν Βίκτορι, ματς το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο "Etihad Docklands Stadium".

Χιλιάδες Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό των ερυθρολεύκων στην Μελβούρνη και ήδη το μεγαλύτερο μέρος των εισιτηρίων έχει γίνει... καπνός.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από την Αυστραλία, έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το παιχνίδι, με το υπερσύγχρονο γήπεδο, "Etihad Docklands Stadium", να έχει χωρητικότητα 56.347 θέσεις, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.


Το ματς διαφημίζεται σε μεγάλο βαθμό στην Μελβούρνη, με τους Αυστραλούς να αναφέρουν πως έρχεται στην χώρα τους η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και μία από από τις καλύτερες στην Ευρώπη, η οποία έχει συνεχή συμμετοχή στο Champions League.

Οι ενδιαφερόμενοι κάντε κλικ εδώ και βρείτε εισιτήρια για το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Μελβούρνη. Μάλιστα, οι Αυστραλοί επισημαίνουν πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η πειραϊκή ομάδα θα έρθει στην χώρα τους, ύστερα από το 1978 και το γεγονός αυτό έχει ενθουσιάσει τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη των Πρωταθλητών Ελλάδας.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πλέι οφ, πράξη πρώτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πλέι οφ, πράξη πρώτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ