2015-02-08 09:12:29
Φωτογραφία για Προφυλακίστηκαν τα τρία μέλη της σπείρας που γέμιζε ναρκωτικά την Πάτρα και την Αχαΐα
Προφυλακίστηκαν οι δύο Αλβανοί άνδρες ηλικίας 32 και 28 ετών και ο 28χρονος Ελληνας, μέλη της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Τα άλλα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για πολυμελή εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην εισαγωγή, διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας.

Η – κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εισαγωγής στην Ελλάδα, αποθήκευσης, διακίνησης, πώλησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, παράβασης του Νόμου περί αλλοδαπών και παράνομης οπλοκατοχής.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμη έναν 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Όλα αξεκίνησαν όταν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν από τις έρευνες τους, χρησιμοποιώντας ειδικές ανακριτικές μεθόδους στο πλαίσιο της πολύμηνης και ενδελεχούς έρευνας τους, πραγματοποίησαν ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Πάτρα και Χαλανδρίτσα Αχαΐας, όπου συνελήφθησαν οι έξι δράστες.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ