2015-02-10 08:51:07
Φωτογραφία για Αχαϊα: Η απόφαση του δικαστηρίου εξέπληξε τους πάντες
Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία που παρουσιάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας με κατηγορούμενη μια νεαρή ένοικο πολυκατοικίας Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά συνολικά 14 μήνες ήταν η καταδίκη που επεβλήθη σε νεαρή Πατρινή η οποία προ ολίγων μηνών πλάκωσε στο ξύλο τη διαχειρίστριά της επειδή δεν άντεχε τις πιέσεις για να εξοφλήσει τα οφειλόμενα κοινόχρηστά της!

Πρόκειται για μία απίστευτη ιστορία που παρουσιάστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας με την κατηγορία της άσκησης βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος της διαχειρίστριας.

Μάλιστα η νεαρή ενοικιάστρια του διαμερίσματος δεν εμφανίστηκε καν στο Δικαστήριο, όμως η δίκη διεξήχθη κανονικά και η 14μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή επεβλήθη ερήμην της κατηγορουμένης. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε περιγραφή μιας εκτός ορίων σκηνής επίθεσης ξυλοδαρμού που πραγματοποίησε η κατηγορούμενη.


Το περιστατικό συνέβη τον προηγούμενο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Αγίας Σοφίας όπου διέμενε η κατηγορούμενη. Χρωστούσε περισσότερους από τέσσερις μήνες κοινόχρηστα με αποτέλεσμα η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας να αρχίσει να επισκέπτεται όλο και πιο συχνά το σπίτι της νεαρής προκειμένου να γίνει ένας διακανονισμός και να αρχίσει να καταβάλει τα απλήρωτα κοινόχρηστα. Στην αρχή η ενοικιάστρια επικαλείτο την αναδουλειά και την έλλειψη χρημάτων.

Στη συνέχεια έδειχνε πιο συγκαταβατική προσδιορίζοντας ότι θα πλήρωνε την... τάδε του μηνός, όμως όταν έφθανε η μέρα εκείνη ήταν άφαντη. Κάποια στιγμή άρχισαν και οι λογομαχίες, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως στο μεσοδιάστημα η ίδια έδειχνε σε όλους τους ενοίκους πόσο «μεγάλη» ζωή έκανε αφού και πανάκριβα ρούχα χρησιμοποιούσε αλλά και με ακριβό αυτοκίνητο κυκλοφορούσε. Όταν όλοι στην πολυκατοικία άρχισαν να εξοργίζονται για τη διαχειρίστρια έγινε μονόδρομος να σκληρύνει τη στάση της.

Έτσι έγινε πιο πιεστική και περισσότερο αυστηρή με την ενοικιάστρια. Μέχρι που ένα πρωί της χτύπησε την πόρτα. Η ενοικιάστρια άνοιξε και χωρίς να προηγηθεί η παραμικρή κουβέντα άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και το σώμα. Την έριξε και στον διάδρομο και άρχισε να την... σέρνει απ' τα μαλλιά! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ