2015-02-10 23:23:36
Φωτογραφία για Κώστας Φρουζής στο ygeia360.gr: Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με τον κ. Κουρουμπλή για την φαρμακευτική περίθαλψη και τους ασθενείς
Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

Ανοιχτός σε ειλικρινή και ευρύ διάλογο με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασαφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την φαρμακευτική περίθαλψη και τους ασθενείς είναι ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), σύμφωνα με όσα δηλώνει αργά το απόγευμα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στο ygeia360.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Φρουζής.

Ο Κώστας Φρουζής, απαντώντας στην έκκληση την οποία απηύθυνε νωρίτερα την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες να επενδύσουν στην Ελλάδα με εύλογο και θεμιτό κέρδος, σημειώνει επίσης στο ygeia360.gr ότι "έχουμε να συζητήσουμε σε δύο διακριτούς άξονες: ο ένας είναι η φαρμακευτική πολιτική, η περίθαλψη και οι ασθενείς, άξονας τον οποίο θα συζητήσουμε, ασφαλώς, με το υπουργείο Υγείας, και ο δεύτερος άξονας είναι ο επιχειρηματικός, στον οποίο εμπλέκεται εκ των πραγμάτων το υπουργείο Ανάπτυξης. Καλό θα ήταν να διακρίνουμε τους δύο αυτούς άξονες του διαλόγου".
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ