2015-02-11 10:40:22
Φωτογραφία για ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΗ Η ΑΕΚ; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
O σημερινός αγώνας της φάσης των "8" για το κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έχει απασχολήσει πολύ κόσμο από τη μέρα της κλήρωσης. Διαβάσαμε πολλές... έγκυρες -αντικειμενικές- αναλύσεις, δηλώσεις και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Οι περισσότεροι έχουν την ίδια "καραμέλα" : "Η ΑΕΚ έχει μόνο να κερδίσει, ο Ολυμπιακός μόνο να χάσει από αυτές τις διπλές συναντήσεις".

Ας δούμε λοιπόν τι έχει να κερδίσει ο Ολυμπιακός από μία άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ και πρόκριση στους "4" του κυπέλλου : 

* Κατ'αρχήν, την ψυχολογία των οπαδών του που έχει επανέλθει σε... φυσιολογικά επίπεδα μετά το τεράστιο αβαντάζ που έχει αποκτήσει η ομάδα μας στο δρόμο για την κατάκτηση και του 42ου πρωταθλήματος. Πράγμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα, πιο... γεμάτο γήπεδο και καθόλου γκρίνια, ενόψει ευρωπαϊκών και εγχώριων αναμετρήσεων.

* Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα επί Περέιρα..
. Για ρωτήστε τον Πορτογάλο πως θα του φαινόταν ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα ή ένας αποκλεισμός από την ΑΕΚ * Ακόμα μία κούπα στην τροπαιοθήκη του συλλόγου, και μη μας πει κανείς, "έλα μωρέ, ένα ακόμα κυπελλάκι"! Ο Ολυμπιακός είναι συλλέκτης τροπαίων και αυτό θα συνεχίσει να είναι. Όποιος δε θέλει το κύπελλο την ώρα του αγώνα ας πάει για... πατσά ή για καφέ με τη γκόμενα.

* Ακόμα καλύτερη ψυχολογία για τους παίκτες τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία της χρονιάς, με αγώνες ευρωπαϊκούς και πρωταθλήματος στο "καλεντάρι" που θα κρίνουν τα πάντα.

* Θα κλείσει με δύο εμφατικές εμφανίσεις το... στόμα στους "ερχόμαστε" και στους "αντικειμενικούς" που βγάζουν θεωρίες και... γλώσσα επειδή κερδίζουν την Ερμιονίδα (όχι, συγνώμη, αυτήν δεν την κέρδισαν) καθώς και στους... αρθρογράφους της συμφοράς που με τους τίτλους τους -νομίζουν- ότι προκαλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού, άσχετα που σκοπός τους είναι να προκαλέσουν τα... κλικς.

Τα ενδεχόμενα κέρδη της ΑΕΚ θα είναι η  ψυχολογία και η... ψυχολογία! Τι άλλο κέρδος θα μπορούσε να έχει δηλαδή; Άντε και ένα ΟΑΚΑ με 40.000 - 45.000 κόσμο στον επαναληπτικό αν το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα το επιτρέψει. 

Βάλτε τα λοιπόν στη ζυγαριά και αφού ζυγίσετε το ειδικό βάρος των δύο ομάδων (όχι μόνο τώρα που η ΑΕΚ είναι στη Football League, αλλά... γενικότερα) βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιος έχει να χάσει και ποιος να κερδίσει περισσότερα από αυτές τις αναμετρήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στην προσπάθεια ν'αποφορτίσουν τα... παιδιά του Τίγρη γράφουν ένα σωρό ασυναρτησίες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ