2015-02-12 09:21:06
Φωτογραφία για Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Την πρώτη ημέρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, εδώ στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, ήρθαμε με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου να προσκυνήσουμε, να φιλήσουμε το χέρι του Μακαριωτάτου και να ζητήσουμε την ευλογία του και τη στήριξή του σε αυτό το δύσκολο έργο, προκειμένου να προχωρήσει, να συνεχιστεί, να θεμελιωθεί και να ενισχυθεί η συνεργασία της Μητέρας Πατρίδος και της Κύπρου στα θέματα της Άμυνας.

Από πολλά χρόνια πριν, ο Μακαριώτατος μιλούσε πάντα - αν και πολλοί το ξέχασαν - για το ενιαίο αμυντικό δόγμα. Ήρθα λοιπόν, να διαβεβαιώσω τον Μακαριώτατο και τον Κυπριακό Ελληνισμό ότι το ενιαίο αμυντικό δόγμα δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι μία αλήθεια που θα εργαστούμε σκληρά να την κάνουμε κάθε μέρα που περνά πιο ισχυρή πράξη. Αυτό να γίνει απόλυτα κατανοητό και προς τον Κυπριακό Ελληνισμό, αλλά και προς τα έξω, προς εκείνους οι οποίοι επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Κύπρου».
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
All Star Ο... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
All Star Ο... ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ