2012-05-02 13:10:43
Φωτογραφία για Αιτωλικό: Ληστεία σε ΕΛΤΑ με Καλάσνικοφ
Πάγωσε το αίμα πελατών, υπαλλήλων αλλά και περαστικών έξω από υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας. Όπως έχουμε επισημάνει στο planet-greece η κατάστασε με τα στρατιωτικά τυφέκια καλάσνικοφ έχει ξεφύγει. Οι τρεις ληστές δε δίστασαν ακόμη και χτυπήσουν μία υπάλληλο. Ήταν αποφασιμένοι για όλα, ακόμη και να σκοτώσουν για το ποσό των 10.000 ευρώ!

Ο ένας, έμεινε στην πόρτα του υποκαταστήματος με το καλάσνικοφ στα χέρια και οι άλλοι δυο με ένα περίστροφο και ένα καλάσινκοφ, εισέβαλαν ζητώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Ο ένας από αυτούς χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του μια υπάλληλο στο πρόσωπο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον διευθυντή, απαιτώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, μιλούσαν άπταιστα τα Ελληνικά.

Τελικά, άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα πεζό το όποιο, μόλις έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο το έκαψαν και μπήκαν σε άλλο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, τραυματισμένη ελαφρά από το χτύπημα που δέχθηκε.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ