2012-05-02 13:07:18
Φωτογραφία για Προς υποβολή αίτησης αποφυλάκισης της Β. Σταμάτη - Ο Α. Τσοχατζόπουλος έφαγε... πακέτο
Αίτηση αποφυλάκισης θα υποβάλουν σήμερα οι συνήγοροι της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Υποστηρίζουν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για προσωρινή κράτησή της. Οπως τονίζουν στην αίτηση, η κατηγορουμένη δεν είναι ύποπτη φυγής, δεν είναι ύποπτη για τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και επικαλούνται επίσης την κατάσταση της υγείας της, λόγω της απεργίας πείνας που έχει ξεκινήσει.

------------------------------------------------------------

Ανθότυρο και αντικριστό κρέας περιείχε, μεταξύ άλλων, το πακέτο που έστειλαν δυο Κρητικοί, φίλοι του Α. Τσοχατζόπουλο, στον πρώην υπουργό στις φυλακές Κορυδαλλού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς». Ο πρώην υπουργός εξακολουθεί να κρατείται στην έκτη πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η κίνηση αυτή έγινε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από φίλους του πρώην υπουργού οι οποίοι θέλησαν με τον τρόπο αυτό να του περάσουν ένα μήνυμα στήριξης σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ίδιος και η οικογένεια του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ