2015-02-16 10:30:15
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ: Νεκρός εντελώς ξαφνικά στα 35 του χρόνια γνωστός αθλητής! [photo]
Την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στην καναδική πόλη Μισισάουγκα, άφησε ο Steve Montador σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο πρώην αμυντικός του NHL βρέθηκε νεκρός από την κοπέλα του, περίπου στις δύο τα ξημερώματα τοπική ώρα, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του.

Αγωνίστηκε, στην καριέρα του, σε συνολικά 571 παιχνίδια στη βορειοαμερικανική λίγκα χόκεϊ επί πάγου με τη φανέλα των Κάλγκαρι Φλέιμς, Φλόριντα Πάνθερς, Άναχαϊμ Ντακς, Μπόστον Μπρούινς, Μπάφαλο Σάμπρες και Σικάγο Μπλάκχοκς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο KHL με την κροατική Μέντβετσακ Ζάγκρεμπ.

Η αστυνομία βρίσκεται εν αναμονή της αυτοψίας, διευκρίνισε όμως πως προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει το θάνατό του ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας. «Πρόκειται για έναν ξαφνικό θάνατο, δεν υπάρχει κάτι που να μας παραπέμπει αλλού. Από όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής πέθανε από φυσικά αίτια», ανέφερε σχετικά η εκπρόσωπος των Αρχών, Fiona Thivierge. Ο Steve Montador ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς στο κεφάλι και, μάλιστα, έχασε αρκετά παιχνίδια στο παρελθόν. Φέτος δεν είχε κλείσει σε κάποια ομάδα, χωρίς ωστόσο να είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό χόκεϊ έγινε το 2001.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ