2015-02-18 23:40:36
Φωτογραφία για Δημοσιογράφος Channel 4: Ο Ραχόι είναι ο εχθρός σας, όχι η Μέρκελ!
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας φαίνεται πως είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της... ελληνικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Channel 4 Πολ Μέισον.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "360 Μοίρες" του Alpha και τόνισε ότι ο βασικός αντίπαλος των Podemos στην Ισπανία, είναι αυτός που... τρέμει να μη βρεθεί μια λύση για την Ελλάδα, γιατί γνωρίζει ότι αυτό πιθανότατα θα έχει πολιτικό κόστος και για τον ίδιο στη χώρα του.

"Σύμφωνα με αυτούς που ήταν στις διαπραγματεύσεις στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, η Μέρκελ είναι εκείνη που προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία, προσπαθεί να τους ενώσει όλους", ανέφερε ο Μέισον, και συνέχισε: "Ξέρω ότι πολλοί Έλληνες είναι οργισμένοι με τη Μέρκελ, αλλά από αυτά που άκουσα ότι συνέβησαν, όσοι τηλεθεατές στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ξέρουν ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός σας είναι ο Ραχόι, ο Ισπανός πρωθυπουργός".

Όπως εξήγησε ο Μέισον, "αυτός πιέζει να συνθλιβεί ο ΣΥΡΙΖΑ για προφανείς λόγους: θα υποστεί ολοκληρωτική ήττα σε εννέα μήνες στις εθνικές εκλογές". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ