2012-05-02 17:18:03
Φωτογραφία για Παπαδήμος στο τελευταίο υπουργικό: Μας βάζω 7 στα 10
Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις στο τελευταίο υπουργικό υπό τον Λουκά Παπαδήμο Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου και να βαθμολογεί με «λίαν καλώς» την κυβέρνησή του.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Παπαδήμος ζήτησε από τους υπουργόυς του να έχουν ολοκληρώσει το έργο τους μέχρι την Παρασκευή.

Πραγματοποιώντας απολογισμό των πεπραγμένων, ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση έχει εκπληρώσει το 70% των στόχων της, σημειώνοντας πως απομένει ένα 25% που αφορά ειδικές δράσεις που είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και ένα 5% που αφορά μείωση δαπανών και διαρθωτικές μεταρρυθμίσεις που δεν είναι εύκολο να ολοκληρωθούν στο διάστημα μέχρι τις εκλογές.

Από την πλευρά των υπουργών, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις υπηρεσίες του στη χώρα «κλείνοντας του το μάτι» για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως αποτελεί «πολύτιμο κεφάλαιο για τον τόπο».

«Χαίρομαι που κάθομαι δίπλα σου» φέρεται να είπε ο κ. Πάγκαλος στον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος απάντησε πως «στα δύσκολα αποδείξαμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε».

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ