2012-05-02 17:39:04
Φωτογραφία για Νεαροί ληστές είχαν ρημάξει πεζές γυναίκες και σταθμευμένα αυτοκίνητα
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, που πραγματοποιούσαν περιπολία ύστερα από έλεγχο στον οποίο προχώρησαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες (2 άντρες – 1 γυναίκα), ηλικίας 17, 18 και 20 ετών αντίστοιχα, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα ένα ράδιο CD και μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Όπως προέκυψε, οι προαναφερόμενοι λίγο νωρίτερα διέρρηξαν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης Νοσοκομείου, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν τα ανωτέρω αντικείμενα.

Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες συνέστησαν από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων οχημάτων και ληστειών με τη χρήση σωματικής βίας. Ειδικότερα, κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2012, ενεργώντας με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέρρηξαν συνολικά έξι Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε χώρους στάθμευσης εμπορικών καταστημάτων στην περιοχή της Πυλαίας, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα των ιδιοκτητών.


Επιπλέον, οι δράστες, βραδινές ώρες στις 23-03-2012, σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας, αφαίρεσαν την τσάντα μίας περαστικής, τραυματίζοντάς την ελαφρά, καθώς επίσης απογευματινές ώρες στις 30-04-2012, στην περιοχή της Ευκαρπίας, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας ένα χρυσό σταυρό, από το λαιμό ανυποψίαστης ημεδαπής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ