2012-05-02 18:51:33
Φωτογραφία για Στοίχημα : Το σημείο της ημέρας 2/5/2012
Προϊστορία: 51-34-41

Α’ ΓΥΡΟΣ: ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΣΕΛΣΙ 0-3

ΤΣΕΛΣΙ: Η ομάδα του Ντι Ματέο ξέσπασε απέναντι στην ΚΠΡ εντός έδρας επικρατώντας άνετα με 6-1, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους φίλους της ομάδας, μετά το θρίαμβο στη Βαρκελώνη. Ο Τόρρες σημείωσε χατ-τρικ (19’, 25’, 64’), ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Στάριτζ (1’), Τέρι (13΄) και Μαλουντά (60΄). Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο (αλλά και από την Τόττεναμ) και παρά το στόχο της τετράδας στο πρωτάθλημα για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να πετύχει την έξοδο και με την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό κόντρα με τη Μπάγερν.

Αυτό θα σημαίνει ότι αν δεν είναι η ίδια 4η, η τέταρτη θέση δε θα οδηγήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο Γιουρόπα. Την εξαιρετική πορεία των δύο τελευταίων μηνών πιστώνεται κατά πολύ ο Ντι Ματέο, με τον οποίο η Τσέλσι έχει χάσει μόλις ένα ματς (2-1 εκτός από τη Σίτι) σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (11-4-1)
. Στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις με τη Νιουκάστλ δεν έχει κερδίσει ποτέ η γηπεδούχος ομάδα, ανεξαρτήτου έδρας. Το Σαβ/κο δεν έχει υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, αφού το Σάββατο θα αγωνιστεί στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού Λίβερπουλ, με την οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας για το πρωτάθλημα την επόμενη Τρίτη, ενώ τελευταίος αγώνας για την Πρέμιερ είναι εντός με τη Μπλάκμπερν, μία εβδομάδα πριν το τελικό στο Αλιάνζ Αρένα. Εκτός σήμερα οι αμυντικοί Κέιχιλ (10 συμμ./1 γκ.) και Νταβίντ Λουίζ (20 συμμ./2 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 11-3-3

Γκολ: 39-21

Τελευταία 5: 3-2-0

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Με το χειρότερο δυνατό τρόπο τερμάτισε το νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών η Νιουκάστλ, χάνοντας με το βαρύ 4-0 εκτός έδρας από τη 16η Γουίγκαν, με το σκορ να διαμορφώνεται ήδη από το πρώτο ημίχρονο (13’, 15’, 36’. 45’+2). Μετά την ήττα υποχώρησε μία θέση αλλά παρέμεινε σε απόσταση βολής από την τετράδα, ισοβαθμώντας με την 4ηΤόττεναμ στους 62 βαθμούς, αλλά υστερώντας λόγω διαφοράς τερμάτων. Ο στόχος της πάντως έχει γίνει αρκετά δύσκολος, αφού πέρα από το τρίποντο σήμερα θα χρειαστεί ανάλογες εμφανίσεις με τη Σίτι (εντός) την Κυριακή και με την Έβερτον (εντός) την τελευταία αγωνιστική. Εκτός ο μέσος Μαρβό (6 συμμ./1 ασίστ) και οι επιθετικοί Σάμι Αμεόμπι (10 συμμ.) και Πίτερ Λόβενκραντς (9 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 7-3-7

Γκολ: 24-31

Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση stoixima: Ανεβασμένη η Τσέλσι αλλά σήμερα το μυαλό της θα είναι περισσότερο στον τελικό του Σαββάτου.

 Η Νιουκάστλ παρά τη βαριά ήττα δεν είναι τόσο χάλια και σίγουραμπορεί να πάρει βαθμούς στο Στάμφορντ Μπριτζ. Χ2 στο 2.55 betfair .
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ