2015-03-07 13:41:05
Φωτογραφία για Δυσαρεστημένη αναγνώστρια καταγγέλλει την Lenovo
Αγαπητό tromaktiko, θα ήθελα να σας καταθέσω την δυσαρέσκιά μου για την αγορά που έκανα από... το κατάστημα Lenovo. Στις 22/12/14 έκανα παραγγελία ένα smartphone A369i white.. Tο παρέλαβα στα χέρια μου στις 24/12/14, από την πρώτη μέρα κόλλησε η οθόνη του και αν δεν έβγαζα την μπαταρία του δεν επανερχόταν. Είπα μήπως ήταν τυχαίο και άφησα μερικές μέρες για να διαπιστώσω αν όντως υπήρχε πρόβλημα (το κινητό δεν είχε ούτε γρατζουνιά). Επειδή ήταν γιορτές έπρεπε να έχω τηλ. 

Έτσι μην γνωρίζοντας ότι η επιστροφή για αντικατάσταση γίνεται μέσα σε 14 μέρες (πράγμα απαράδεκτο που το ακούω πρώτη φορά σε εταιρία)επικοινώνησα με την εταιρία και το έστειλα μέσω courier 15/01/15. Μόλις το έλαβαν στο service με πήρανε για να ενημερωθούν για το πρόβλημα. Από τότε δεν υπήρξε καμία ενημέρωση,έτσι αποφασίζω να πάρω τηλ να ενημερωθώ και μιλάμε με μία κοπέλα η οποία μονό η ευγένια δεν την χαρακτήριζε,εκεί μαθαίνω ότι δεν θα γίνει αντικατάσταση άλλα κάποια αλλαγή της οθόνης,κάποια αναβάθμισή ούτε αυτή ήξερε να μου πει τι συμβαίνει
. Τελικά μετά από 40 μέρες στις 26/02/15 το παίρνω στα χέρια μου και από την πρώτη μέρα που το βάζω να φορτίσει, ξανακολλαει και είχα ένα τέταρτο να το ξεκολλήσω(αμφιβάλω αν ανοίχτηκε καν το κινητό). Εξοργισμένη λοιπόν επικοινωνώ μαζί τους και μου λένε να τους στείλω με email τα παράπονα μου όπως και έκανα. Ο σύζυγος μου είναι κάτοχος ενός smartphone caterpilar έξι μήνες μετά την αγορά του κολλούσε ένα κουμπί και αφού το πήγε στο service του καταστήματος που αγοράστηκε του το αντικατέστησαν σε έξι εργάσιμες ήμερες.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ