2012-05-03 00:54:10
Φωτογραφία για Γερουλάνος και Σπηλιωτόπουλος δεν είχαν να προτείνουν τίποτα στους νέους που τους έλεγαν ότι φεύγουν στο εξωτερικό!
Αυτή τη στιγμή, προβάλλεται στον Alpha η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Αυτοψία, με θέμα την ανεργία και δη τους νέους που πλήττονται από αυτή. Παύλος Γερουλάνος, Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Καραμέρος, μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ, συνάντησαν 3 νέους που τους είπαν ότι φεύγουν γιατί δεν βλέπουν μέλλον στην Ελλάδα. Εκτός του Γιώργου Καραμέρου, δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή με τους Οικολόγους, ο οποίος τους ρωτούσε να μάθει για τα προβλήματά τους, οι άλλοι δύο, υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, το μόνο που είχαν να πουν ήταν "ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα να γυρίσετε πίσω"!!!

Όπως ακριβώς τα γράφουμεεδώ και μήνες στο planet-greece, έτσι έγινε και σήμερα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες βο(υ)λευτές τους, δεν ενδιαφέρονται για το πραγματικό καλό των Ελλήνων και ιδιαίτερα των νέων, αλλά για τις βουλευτικές τους έδρες και την πάρτη τους.

Αφού δεν τους είπαν "πριν φύγετε θυμηθείτε να μας ψηφίσετε" και μετά να τους κουνήσουν και το μαντήλι. Τι να πούμε.... Απλά κατάντια, όποιος τους επιλέξει και τους ψηφίσει....
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ