2012-05-03 00:47:39
Φωτογραφία για Βάζει πλάτες για Παναθηναϊκό ο Πιλάβιος!
Διαβάστε ένα κείμενο στο prasinanea.gr. Αφορά το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού και της ενδεχόμενης τιμωρίας του από την ΟΥΕΦΑ. Υποστηρίζεται ότι ο Σοφοκλής Πιλάβιος έστω και… αργά αποφάσισε να κινητοποιηθεί για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να αποφύγει την τιμωρία! Διαβάστε και απολαύστε: Τα μηνύματα που έρχονται στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες από την ΟΥΕΦΑ είναι άκρως ανησυχητικά αναφορικά με το μέλλον του τριφυλλιού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η προσπάθεια που καταβάλλουν πλέον οι πράσινοι και η ΕΠΟ είναι η ύστατη και απέλπιδα καθώς η ευρωπαϊκή ομοσπονδία σκληραίνει τη στάση της και το στοίχημα της Ευρώπης κινδυνεύει να χαθεί.

Η κλεψύδρα φαίνεται πως έχει αδειάσει για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία καθώς έχει παρέλθει ο χρόνος που έπρεπε να έχουν καταβληθούν τα οφειλόμενα και  η καθυστέρηση αυτών των πληρωμών ενδέχεται να έχει σοβαρές συνέπειες για τους πράσινους, δηλαδή το αποκλεισμό από Κύπελλα Ευρώπης για την προσεχή περίοδο με ότι αυτό συνεπάγεται
. Η μη δυνατότητα για μεταγραφές , ανανεώσεις συμβολαίων κ.α δεινά Τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας και η χαρακτηριστική καθυστέρηση που επέδειξε στο θέμα των πληρωμών ενδέχεται να στοιχίσουν ανεπανόρθωτα. Όμως ευθύνη έχει και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που δεν επέδειξε σωστά αντανακλαστικά σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες που ζήτησαν σε παρεμφερείς περιπτώσεις (ομάδων που χρωστάνε χρήματα) να δοθεί παράταση.

Αντίθετα η ΕΠΟ προεξέχοντος του Σοφοκλή Πιλάβιου δεν έκανε κάτι ανάλογο και πλέον οι εξελίξεις έχουν αρνητική χροιά και στο τριφύλλι προσπαθούν να σώσουν το...παιχνίδι όχι στο παρά ένα αλλά στο και πέντε...

Πλέον ο Σοφοκλής Πιλάβιος κινητοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΟΥΕΦΑ . Το θέμα βρίσκεται σε μια οριακή στιγμή που  ίσως το ποτάμι δεν γυρίσει πίσω. Αν δεν αλλάξει κάτι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ για να σώσει την παρτίδα τα δεδομένα δύσκολα θα αλλάξουν για τον Παναθηναϊκό.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ