2015-03-09 13:24:03
Φωτογραφία για ΜΕ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΑΕΚ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Δεν είναι βέβαια είδηση για όσους έχουν σχέση με το άθλημα, αλλά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ έχοντας να παίξει 90λεπτο σχεδόν δύο εβδομάδες (από την αναμέτρηση του Φαλήρου με την Ντνίπρο στις 26/2), είναι σημαντικότατο μειονέκτημα για τους Πειραιώτες.

Ο Περέιρα προετοιμάζει μια ομάδα που δεδομένα στερείται τον απαιτούμενο ρυθμό για το συγκεκριμένο κρίσιμο ματς, ενώ δεν έχει και την δυνατότητα να ξέρει σε ποια κατάσταση ακριβώς βρίσκονται οι περισσότεροι από τους παίκτες του.

Αυτός είναι και ο λόγος που δυσκολεύεται να αποφασίσει, τόσο για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει, οσο και τα πρόσωπα που πρέπει να εμπιστευθεί στο ΟΑΚΑ. Δεν αρκούν μόνο οι προπονήσεις προκειμένου να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την συμπεριφορά της ομαδας και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καθώς είναι απαραίτητο να την δει να αγωνίζεται και μέσα στο γήπεδο.

Ειδικότερα παίκτες με σωματοδομή όπως αυτή του Μήτρογλου, Κασάμι, Σιόβα κτλ., όταν στερούνται αγωνιστικά λεπτά βγαίνουν εκτός ρυθμού, χάνουν τα πατήματα τους και χρειάζονται μετά τουλάχιστον 2-3 90λεπτα για να έρθουν στα ίσα τους.


Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Στολτίδη, που για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι προπονητές του σπανίως επέλεγαν να τον αφήσουν στον πάγκο, ακόμη και αν προερχόταν από συνεχόμενα ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει στις προπονήσεις επάνω στα προβλήματα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στα περισσότερα -αν όχι όλα- παιχνίδια που έδωσε τις τελευταίες 45 ημέρες, τόσο σε θέματα ανασταλτικής λειτουργίας όσο και στην επιθετική του συμπεριφορά.

Γεγονός όμως είναι ότι ο Περέιρα χωρίς να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει αν υπήρξε βελτίωση σε αυτούς τους τομείς, και δίχως την σιγουριά για το πού πρέπει να δώσει το μεγαλύτερο βάρος, ουσιαστικά πάει στα "τυφλά" απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η αναβολή της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό κάθε άλλο παρά με ενθουσιασμό έγινε αποδεκτή από τον Βίτορ Περέιρα. Σας έχουμε ενημερώσει σχετικά για την αντίδρασή του, δείτε το θέμα ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ