2015-03-12 11:53:12
Φωτογραφία για Εκνευρισμένος ο Τσίπρας  σχετικά με το θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων
Εκνευρισμένος με τους βουλευτές του φαίνεται να είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επειδή πήραν τελικά οι περισσότεροι εξ' αυτών βουλευτικά αυτοκίνητα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες καλεί ακόμα και σήμερα τους υπουργούς να τα επιστρέψουν! Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι βουλευτές της κυβέρνησης δεν έκαναν εξ' αρχής χρήση του δικαιώματός τους να μην πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο, αν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τους Νίκο Φίλη, Ελένη Ψαρέα, Γιώργο Δημαρά, Γιάννη Σταθά και Μουσταφά Μουσταφά.

Η δυσφορία που μεταφέρεται από το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι μια απλή ενόχληση καθώς τονίζουν ότι είναι συνολικά η τρίτη φορά που ο πρωθυπουργός ζητά από τους βουλευτές του και τους υπουργούς της κυβέρνησης να μην πάρουν υπηρεσιακό και βουλευτικό αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ακόμη τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο, στην κλήρωση που έγινε στη Βουλή για τη διανομή αυτοκινήτων στους 135 νέους βουλευτές όλων των κομμάτων.


Οι πέντε βουλευτές από το Ποτάμι, που είπαν «όχι» σε βουλευτικό αυτοκίνητο, είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Γιώργος Αμυράς, ο Παναγιώτης Καρκατσούλης και η Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ήδη από χθες έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία την ενημέρωσε ότι δεν επιθυμεί βουλευτικό ΙΧ. Σήμερα ο διευθυντής του γραφείου του κ. Κουμουτσάκου το επανέλαβε κατά τη διαδικασία κλήρωσης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ