2012-05-03 09:07:12
Φωτογραφία για VIDEO: Συσπείρωση με σημαιοφόρο τον Καραμανλή
Όλα του τα όπλα χρησιμοποιεί ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συσπειρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους «γαλάζιους» ψηφοφόρους δύο ημέρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στις δύο μεγάλες συγκεντρώσεις της ΝΔ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, εκτιμούν συνεργάτες του Προέδρου της ΝΔ, πως θα βοηθήσει ακόμα και στο «κυνήγι» των αναποφάσιστων. Άλλωστε όλες οι μετρήσεις δείχνουν πως ο πρώην Πρωθυπουργός είναι ιδιαιτέρως αγαπητός και συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά στην βάση του κόμματος κάτι που γνωρίζει καλά η Συγγρού.

Ο Κώστας Καραμανλής θα παρακολουθήσει από κοντά και την κεντρική προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά που θα γίνει στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται μέχρι και την τελευταία στιγμή να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον των άλλων κομμάτων της κεντροδεξιάς και ιδίως προς τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». Θα τονίζει συνεχώς πως «ψήφος στον Π. Καμμένο είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα θα επησημαίνει τους λόγους για τους οποίους αρνείται την συγκυβέρνηση, όπως ακριβώς έκανε και στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη.


Δεν τυχαίο ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον προκάτοχο του. Τόσο για την στάση που είχε στην εξωτερική πολιτική, όπως το Κυπριακό και το Σκοπιανό, όσο και για τους λόγους που καταψηφίστηκε η κυβέρνηση Καραμανλή το 2009. «Το Νοέμβριο του 2009, κάποιοι έπεισαν το λαό να ψηφίσει «τιμωρώντας» την τότε κυβέρνηση. Τελικά προέκυψε το ΠΑΣΟΚ! Και η Ελλάδα μπήκε στη χειρότερη περιπέτεια εδώ και δεκαετίες. Έπεισαν το λαό να τιμωρήσει μόνος του… τον ίδιο τον εαυτό του. Αλλά ο λαός έμαθε. Κι είναι σοφότερος σήμερα» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί μια νέα παρέμβαση – στήριξη του Κώστα Καραμανλή για τον Αντώνη Σαμαρά με το που έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία. «Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε όλοι την προσπάθεια της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά. Την παράταξη που αγαπάμε, την παράταξη την οποία πιστεύουμε, την παράταξη την οποία στηρίζουμε τις ελπίδες μας για το μέλλον του τόπου».

Ο πρώην Πρωθυπουργός έγινε δεκτός με πολύ θερμές εκδηλώσεις από τους ψηφοφόρους της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κώστας Καραμανλής προτίμησε να περπατήσει μέσα από το πλήθος για να φτάσει μπροστά από την εξέδρα που θα μιλούσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.
24wro
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ