2015-03-14 18:38:06
Φωτογραφία για «ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ»
Ο Μαυροειδής μίλησε για το ματς Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως ύστερα από αυτή την ήττα στο ΣΕΦ, το πλεονέκτημα έδρας για τους ερυθρόλευκους ουσιαστικά θα παιχτεί στην αναμέτρηση της Μόσχας κόντρα στη ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο "Sport24 RADIO 103,3" o πρώην σέντερ των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Μαυροειδής, μιλώντας για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε: "Ήταν ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Η Φενέρ έδειχνε ότι ήθελε να αποδείξει πράγματα, ίσως γιατί οι παίκτες ήθελαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, μετά από όσα άκουσαν από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τις τελευταίες ημέρες".

Για το πως αγωνίστηκαν οι Τούρκοι: "Αμυντικά είχε προσπαθήσει ο Ομπράντοβιτς να κλείσει το γήπεδο, με τους ψηλούς να παίζουν πίσω. Ήθελε να ρισκάρει το λάθος και το σουτ. Στην επίθεση έψαχνε διαρκώς τα μις ματς και το ποστ απ. Έβαζε τους ψηλούς του να ζητάνε γρήγορα την μπάλα μετά το πικ εν ρολ και να «σπάνε» την μπάλα στους «πλάγιους», μοιράζοντας το παιχνίδι".


Για την άμυνα στον Βασίλη Σπανούλη: "Έπαιξαν καλή άμυνα στον Βασίλη, για να μην σκοράρει. Από την άλλη όμως, δημιούργησε αρκετά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τον έκλεισαν απόλυτα. Ίσως έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του".

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού: "Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Κομβικό παιχνίδι είναι αυτό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία. Εκεί θα παιχτεί το πλεονέκτημα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Νομίζω ότι η Αναντολού Εφές ενώ προσπαθεί, δεν τα καταφέρνει. Ίσως της λείπει κάτι. Θέλει χρόνο η ομάδα για να φανεί η δουλειά του Ίβκοβιτς. Δεν είναι από τα φαβορί για το Φάιναλ Φορ, πιστεύω πως όμως θα προκριθεί στα πλέι οφ".

Για τα προγνωστικά του για το Final Four: "Η Φενέρμπαχτσε δείχνει πολύ ανεβασμένη. Δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του α' γύρου. Στην αρχή δεν άλλαζαν μία πάσα και τώρα βλέπουμε διαρκώς δημιουργία. Έχει βελτιωθεί πολύ η ομάδα. Δεν κοιτάω τα πρόσωπα, αλλά το μπάσκετ που παίζει. Πλέον γυρνάει η μπάλα, δεν παίζουν εγωιστικά. Ο Ολυμπιακός πιστεύω, ειδικά αν βγει δεύτερος, δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Μαζί θα έβαζα και τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως τα τελευταία χρόνια. Είναι τέσσερις – πέντε ομάδες που είναι πολύ κοντά".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ