2015-03-19 20:51:06
Φωτογραφία για Μπακογιάννη για Κωνσταντοπούλου: Έχει δικούς της στόχους που δεν υπηρετούν ούτε το κόμμα της!
Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και μίλησε για τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στο... πρόσωπο των ημερών, Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ψηφίσαμε το νομοσχέδιο γιατί θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι. Κι έρχεται η κα Κωνσταντοπούλου και τινάζει την διαδικασία στον αέρα!»

Και συνέχισε στον ίδιο τόνο: «Το αποτέλεσμα ποιό θα ήταν αν παίζαμε το παιχνίδι της κας Κωνσταντοπούλου; Χθες, η Βουλή θα είχε ψηφίσει κατά το ήμισυ το νομοσχέδιο. Αυτό θα αποδυνάμωνε την διαπραγματευτική ισχύ του πρωθυπουργού. Κατόπιν τούτου σας λέω ότι η κα Κωνσταντοπούλου υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα».

Την κατηγόρησε επίσης ότι έχει την δική της προσωπική ατζέντα την οποία και υπηρετεί: «Εχει δικούς της στόχους που ούτε την Βουλή, ούτε το κόμμα της υπηρετούν. Η στάση της με την Χρυσή Αυγή έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Όταν θα έχω τις απαντήσεις θα σας πως συγκεκριμένα, πάντως δεν έχει λογική αυτό που συμβαίνει». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ