2012-05-03 12:49:09
Φωτογραφία για Νέα επιτυχία Χρυσοχοίδη: Αλώνιζαν ξανά το βράδυ οι ληστές στην Αθήνα
Για ακόμα μία νύχτα οι ληστές έκαναν ό,τι ήθελαν στην Αθήνα, αφού σημειώθηκαν πέντε εισβολές σε καταστήματα. Η αρχή έγινε λίγο μετά τις εννιά όταν ένας ένοπλος μπήκε σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι και αφού αφαίρεσε τις εισπράξεις, εξαφανίστηκε Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στις 22.38 στο Γαλάτσι, με δύο άτομα να εισβάλουν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου άρπαξαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εισιτήρια.

Οι ληστείες συνεχίστηκαν μετά τα μεσάνυχτα όταν στις 2 πέντε άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα και με την απειλή όπλου και χρήση αιχμηρών αντικειμένων, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι τον Αφγανό ιδιοκτήτη και του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρις στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 3.56 τα ξημερώματα στη Νίκαια, ληστής μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και διέφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στις 5 στην οδό Θηβών στο Περιστέρι δύο ένοπλοι εισήλθαν σε ταχυφαγείο και αφαίρεσαν άγνωστο τις εισπράξεις.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ