2012-05-03 12:53:22
Φωτογραφία για Παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές της ΑΕΛ ο Πηλαδάκης και φεύγει...
Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποχώρησης αναμένεται να γραφτεί τις επόμενες ώρες στην ΑΕΛ, καθώς θ΄ ανακοινωθεί και επίσημα ότι ο Κώστας Πηλαδάκης θα αποχωρήσει από τους «βυσσινί», παραχωρώντας δωρεάν τις μετοχές του.

Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει κάνει από καιρό γνωστή τη διάθεσή του ν’ αποχωρήσει από την ΑΕΛ και αυτό θα γίνει και επισήμως γνωστό τις επόμενες ώρες, με ανακοίνωση που θα εκδοθεί. Σε αυτή θα αναφέρεται ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ παραχωρεί δωρεάν τις μετοχές του σε οποιονδήποτε (ή ομάδα επιχειρηματιών) εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν θα ξεψαχνίσει την οικονομική του(ς) κατάσταση, καθώς σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του δεν θέλει ν’ αφήσει την ΑΕΛ στο… έλεος του Θεού.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών δεν αποκλείεται να εκφράσει το γκρουπ των επιχειρηματιών, το οποίο θα συναντηθεί σήμερα (19:00), προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά το σύλλογο σε ληξιπρόθεσμες οφειλές και σε άλλα διάφορα τρέχοντα έξοδα.

Η συνάντηση προγραμματίστηκε μετά από πρωτοβουλία του Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος συμμετέχει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, Λουκά Σάββα.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξαφνικός θάνατος στη Λέσβο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξαφνικός θάνατος στη Λέσβο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ