2012-05-03 13:03:46
Φωτογραφία για Μια 6χρονη τραυματίστηκε σοβαρά για να σώσει την αδερφή της!
Συγκίνηση προκαλεί η είδηση ότι μια 6χρονη έσωσε την ζωή της μικρότερης αδερφής της βάζοντας όμως σε κίνδυνο την δικιά της Η Ramona Gibbs έσπρωξε την αδερφή της όταν είδε ένα αυτοκίνητο να κατευθύνεται κατά πάνω της… Όμως δεν πρόλαβε να σώσει και τον ίδιο της τον εαυτό, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να βρεθεί κάτω από αυτό…

Τα τραύματα που είχε ήταν πολύ σοβαρά… Όμως η θαρραλέα Ramona τα κατάφερε και μάλιστα τιμήθηκε με βραβείο για την αυτοθυσία της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα αυτό το βραβείο….! Ανυπομονώ να το δείξω στους φίλους μου!» είπε η Ramona.

Οι δύο αδερφούλες έπαιζαν έξω από το σπίτι τους όταν μια 94χρονη οδηγός επιχείρησε να κάνει έναν ελιγμό…

Ο ηλικιωμένος πάτησε κατά λάθος το γκάζι με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς το πεζοδρόμιο εκεί που τα δύο κορίτσια έπαιζαν. Η Ramona που κατάλαβε τι θα συνέβαινε έσπρωξε την αδερφή της ενώ η ίδια «καρφώθηκε» ανάμεσα στο όχημα της ηλικιωμένης και σε ένα παρκαρισμένο αμάξι.


Τελικά ένας γείτονας την έβγαλε έξω ενώ η μικρότερη αδερφή της χτύπησε λιγάκι στο κεφάλι.

Η Ramona όμως ήταν σοβαρά… Είχε πάθει ζημιά στο συκώτι και στον πνεύμονά της, είχε σπάσει το πόδι της και τα πλευρά της, είχε καταστρέψει το γόνατό της, είχε χτυπήσει την λεκάνη της και είχε εσωτερική αιμορραγία.

Χρειάστηκε να κάνει 5 επεμβάσεις συμπεριλαμβανομένης και μια πλαστικής προκειμένου να επιδιορθώσει το γόνατό της.

«Αν δε ήταν η Ramona, η Trixie δεν θα ζούσε τώρα…. Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς την μικρότερη» λένε οι περήφανοι γονείς.
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ