2015-03-21 15:40:39
Φωτογραφία για ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... «ΑΝΤΙΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ
Το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν πραγματοπιήθηκε μετά από απόφαση της διοίκησης να αποχωρήσει η κρητική ομάδα από το πρωτάθλημα, ωστόσο οι παίκτες βγήκαν στο "Γεντί Κουλέ" για να ...αποχαιρετήσουν τον κόσμο.

Ο Νίκος Μαχλάς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ανακοίνωσε και επίσημα την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα κι ως εκ τούτου, το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο (21/3) στις 15:00 δεν έγινε.

Όμως οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έδωσαν το παρών στο "Γεντί Κουλέ", όπου είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τον κόσμο που στάθηκε στο πλάι τους μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο «Γεντί Κουλέ» με τον Νίκο Αναστόπουλο και τους παίκτες του ΟΦΗ να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο απλώς για να δεχθούν το χειροκρότημα των οπαδών και να το ανταποδώσουν!

Οι παίκτες της Κρητικής ομάδας φορώντας τη φανέλα της βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους Νίκο Αναστόπουλο και τον Νίκο Μαχλά για να αποχαιρετήσουν τους οπαδούς της ομάδας για την στήριξή τους.

Οπαδοί του ΟΦΗ χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους, τους τελευταίους μήνες με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Οι ποδοσφαιριστές και ο Νίκος Αναστόπουλος –εμφανώς συγκινημένοι- ανταπόδωσαν το χειροκρότημα προς τους οπαδούς και τη στήριξή τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ