2012-05-03 14:09:58
Φωτογραφία για Οι μαϊμού καλόγριες της Βέροιας συνελήφθησαν και στα Γιαννιτσά
Επάγγελμα το έχουν κάνει και παρά την σύλληψη τους στην Βέροια, οι μαϊμού καλόγριες συνεχίζουν την δράση τους Την Τετάρτη (2/4) συνελήφθησαν στα Γιαννιτσά η 49χρονη και η 41χρονη "μαϊμού" καλόγριες (οι οποίες είχαν συλληφθεί στην Βέροια στις 8 Απριλίου) και μαζί τους μια 55χρονη και μια 24χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και αντιποίηση.

Αρχικά προηγήθηκε καταγγελία δύο ηλικιωμένων γυναικών, ότι οι ανωτέρω ντυμένες ως μοναχές και προσποιούμενες καλόγριες της Ιεράς Μονής του Αγίου Ραφαήλ Μυτιλήνης, τις προσέγγισαν και τις έπεισαν να τους δώσουν από ένα χρυσό δαχτυλίδι αντίστοιχα για τη δήθεν ενίσχυση της Ιεράς Μονής.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστιδες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (105,50) ευρώ, (3) χρυσά δακτυλίδια, (1) χρυσή αλυσίδα, (1) χρυσή καρδιά μενταγιόν, (10) σταυρουδάκια και (43) εικόνες του Αγίου Ραφαήλ και του Χριστού.

Τα προαναφερόμενα δύο χρυσά δακτυλίδια αποδόθηκαν στις παθούσες.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών, ενώ προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ