2012-05-03 14:17:44
Φωτογραφία για Τράγκας: Μην πιστεύετε τις κρυφές- δήθεν κυλιόμενες- δημοσκοπήσεις που διαρρέουν επίτηδες, τα δύο μεγάλα κόμματα και οι βαρόνοι των Αθηνών
Ευθείες βολές Τράγκα προς συγκεκριμμένο πολιτικό blog που απο την επομένη της παύσης των δημοσκοπήσεων "διαρρέει" οτι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ανέβηκαν απότομα στο 30% και 20% αντίστοιχα!

"Έρχεται Πανσέληνος

Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά. Ο Μπενίτο παιανίζει, φουσκώνει και ξεφουσκώνει απαγγέλλοντας με τη γνωστή ρητορεία του τον επικήδειο του Πασόκ. Από την άλλη, ο Antonis με το ίδιο ύφος όπως ο …. Τζούλιο Αντρεότι, ξεφωνίζει «λύστε μου τα χέρια», «δώστε μου την δύναμη», επαναλαμβάνοντας τη «καθαρή λύση» που ζητούσε παλαιότερα ο Σημίτης, ενώ την ίδια ώρα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ ανταλλάσσουν χαστούκια στα παράθυρα της τηλεόρασης αποδεχόμενοι ταυτόχρονα ότι στόχος τους είναι να …κυβερνήσουν πάλι μαζί!

Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τον κ. Παπακωνσταντίνου, να βγαίνει ακόμα σε όλα τα πάνελ της βαρονίας και να υπερασπίζεται – με απύθμενο θράσος- τις ενέργειες του !!!! Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι η παρουσία του στα τηλεοπτικά παράθυρα προκαλεί ακόμη περισσότερο θυμό και αλλεργία, στους πολίτες. Όπως και η παρουσία εκείνων της Νέας Δημοκρατίας, που δεν συνειδητοποιούν ακόμη, πόσο έχουν στοιχίσει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι …κολωτούμπες του αρχηγού τους και η στήριξη του εγκάθετου, από τις ξένες δυνάμεις, κ. Παπαδήμου.


Ελάχιστα 24ωρα πριν από τις εκλογές, ελπίζω να έχετε αποτινάξει τις φοβίες σας και να έχετε διαλύσει πλαστά διλήμματα και ψευδαισθήσεις. Μην πιστεύετε τις κρυφές- δήθεν κυλιόμενες- δημοσκοπήσεις που διαρρέουν επίτηδες, τα δύο μεγάλα κόμματα και οι βαρόνοι των Αθηνών. Δηλαδή, ότι ο Σαμαράς θα είναι κοντά στο 28% και το Πασόκ στο 20%. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μισός ελληνικός λαός θέλει να νομιμοποιήσει με την ψήφο του τα κακουργήματα που διαπράχθηκαν την τελευταία 3ετία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα υπάρξει ποσοστό 50% του εκλογικού σώματος που θα πει ναι ξανά στους σφαγείς της ελληνικής κοινωνίας, στους συνεργάτες της διεθνούς τοκογλυφίας και των δυνάμεων κατοχής. Όπως αντιλαμβάνεστε, φοβούνται το επικείμενο Βατερλώ που θα συμβεί με Πανσέληνο. 

Ποιος νουνεχής έλληνας θα τους ψηφίσει; Ο συνταξιούχος, ο άνεργος, ο εργαζόμενος που φοβάται ότι σε λίγο θα χάσει και αυτός την δουλειά του, με την πολιτική τους; Αυτός που έκλεισε το μαγαζί του; Ο γδαρμένος πολίτης από τους φόρους και τα χαράτσια; Ο νεαρός που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μεταναστεύσει; Όπως έχετε παρατηρήσει το τελευταίο 20ημερό, δεν φτάνουν … «ραβασάκια» στα σπίτια μας… Η καταιγίδα των λογαριασμών θα αρχίσει να έρχεται από τη προσεχή Δευτέρα. Αρνούμαι λοιπόν να πιστέψω ότι αυτά τα περίφημα και διαβόητα μεγάλα κόμματα θα προσελκύσουν λόγω φόβου και πάλι, μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας. Αλλά και εσείς μη κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Πρέπει το μήνυμα της απελευθέρωσης να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι. Από φίλο σε φίλο. Από γείτονα σε γείτονα. Τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν με την μία. Αλλά όπως και να ΄χει θα ξεκαθαρίσουν."

Γιώργος Τράγκας

https://www.facebook.com/giorgostragas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ