2015-03-23 22:29:02
Φωτογραφία για Κλοπή με το Γάντι!
Ακινητοποίηση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, από @@@@ haker? (ίσως), και σε υποχρεώνει να αγοράσεις μια κάρτα που λέγεται safecard-payzone hellas, που εδρεύει στην Αυστρία https://www.paysafecard.com/el-gr/?gclid=CIWBhfeRvsQCFWfKtAod-1IAQA (κάρτα που μπορεί να αγοράσεις από οποιοδήποτε κατάστημα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ της γειτονίας).

Το Χρονικό,

Πριν μια δυο εβδομάδες μπαίνοντας σε διάφορα sait ο αδερφός μου παγίδευσαν το κομπιούτερ βγάζοντας στην οθόνη μια κάρτα, που δεν είχες την δυνατότητα να την σβήσεις, η οποία είχε  λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας, έλεγε μπήκατε σε απαγορευμένους χώρους στο ιντερνετ και πρέπει να πληρώσετε 100ε. Αγοράστε μια κάρτα από οποιδήποτε κατάστημα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, και να μας δώσετε τον κωδικό της κάρτας, γράφοντας τον στην οθόνη. Αλλιώς θα πάτε σε 48 ώρες σε φυλάκιση ή  έχετε δικαστήριο και όσο αργήται να καταβάλετε το ποσό θα διπλασιάζεται η οφειλή.


Τεχνικός

Ήρθε ο τεχνικός έκανε Φορματ και επανήλθε το κομπιούτερ. Όπως είπε ο τεχνικός αυτοί οι "τύποι" είναι κυρίως από το Ανατολικό μπλοκ (Σέρβοι- Πολωνοί κ.α). Παλιότερα παγίδευαν ένα αρχείο το διαγράφαμε και Τέλος, τώρα μπορούν να πάρουν τον Αριθμό του κομπιούτερ και ίσως αρχίσουν να μπαινοβγαίνουν.

Ελληνική Αστυνομία,

τι να σας πω κυρία μου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα όσο για τα χρήματα που δώσατε εάν δεν σας τα δίνει πίσω ο καταστηματάρχης ( στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μαρινόπουλο Α.Ε.) κάντε του μήνυση. 

Payzone helias

Paysafe card   ( που βρίσκεις σε καταστήματα γειτονιάς ),

τους λέω το ιστορικό και τους ρωτάω γιατί συνεργάζονται με απατεώνες. Η απάντηση απλή, πάει από το λογαριασμοοο του ο @@ και εισπράττει το ποσό εμείς δεν μπορούμε να το ελέγξουμε.

ΟΤΕ

Μπορώ να σας βοηθήσω μόνο για την σύνδεση σας, μόνο Αυταααα Συμπέρασμα το ίντερνετ είναι καθαρός νοικοκύρης αφού είναι Άπιαστος Κλέφτης γιαυτό Προσοχή Μεγάλη Οχι συνναλαγές.Να ανοίγετε ΜΟΝΟ ότι γνωρίζεται και να μην Κατεβάζεται εύκολα Αρχεία!

Καλημέρα!

Υ.Γ.

Αυτά έχουν οι Διεθνής Δρόμοι!
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ