2015-03-24 20:08:23
Φωτογραφία για Ο ΣΟΨΥ με το Κοινωνικό Στέκι Πάτρας σε στους δήμους Ερυμάνθου, Δυτικής Αχαΐας και Καλαβρύτων
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και Ενήλικες - ΗΒΗ», που υλοποιεί ο ΣΟΨΥ Πάτρας θα πραγματοποιηθούν ημερίδες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε συνδιοργάνωση με τους δήμους Ερυμάνθου, Δυτικής Αχαΐας και Καλαβρύτων.

Το πρόγραμμα ημερομηνιών των ημερίδων έχει ως έξης:

27 Μαρτίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Νέο Δημαρχείο, Χαλανδρίτσα) σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ερυμάνθου.1 Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου «Μελίνα Μερκούρη» σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Δ.ΔΥ Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Συντονίστρια της ημερίδας θα είναι η κυρία Κοκκίνη Πατρούλα, δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.6 Απριλίου 2015, ημέρα Μ. Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ στην Μαθητική Εστία Καλαβρύτων σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καλαβρύτων.


Πρόγραμμα Ημερίδων

Καλωσόρισμα από εκπροσώπους του ΣΟΨΥ Πάτρας και των ΔήμωνΧαιρετισμοίΠαρουσίαση του έργου «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και Ενήλικες – ΗΒΗ» από την κ. Κρανιά Ειρήνη, Ψυχολόγο – Υπεύθυνη του έργου.Πρόληψη ψυχικών παθήσεων – ο ρόλος του «ΗΒΗ» από τον κ. Ψυχογιάννη Ιωάννη, Ψυχίατρο.«Πότε να ανησυχήσω;» - παρουσίαση από τον κ. Αντύπα Γεώργιο, παιδοψυχίατρο.

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ