2015-03-25 16:24:07
Φωτογραφία για Αγρίνιο: Χάλασαν τη σχολική γιορτή οι διαρρήκτες
Οι δράστες έσπασαν την πόρτα αλουμινίου στην κεντρική είσοδο και εισέβαλαν στο κτίριο από το οποίο άρπαξαν τον ενισχυτή, το μικρόφωνο και δύο μεγάλα ηχεία που είχαν τοποθετήσει οι υπεύθυνοι για τη γιορτή

Με ελλείψεις έγινε η γιορτή για την εθνική επέτειο στις εγκαταστάσεις του 6ου Δημοτικού Παιδικού Σταθμού στο Αγρίνιο. Φρόντισαν γι’ αυτό οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο εσωτερικό και έκλεψαν τη… μικροφωνική εγκατάσταση!

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα αλουμινίου στην κεντρική είσοδο και εισέβαλαν στο κτίριο από το οποίο άρπαξαν τον ενισχυτή, το μικρόφωνο και δύο μεγάλα ηχεία που είχαν τοποθετήσει οι υπεύθυνοι για τη γιορτή. Τα παιδάκια, πάντως, γιόρτασαν κανονικά την 25η Μαρτίου, έστω κι αν ο ήχος δεν ήταν… δυνατός. Η Ασφάλεια Αγρινίου διενεργεί έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες.

*** Την τζαμαρία μιας επιχείρησης στα Χανιά έσπασε ένας 30χρονος Μαροκινός με σκοπό να κλέψει ό,τι αξίας θα έβρισκε, αλλά εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας που τον έπιασαν στα πράσα και οδηγήθηκε με χειροπέδες στα γραφεία τους για προανάκριση.

*** Μια 31χρονη Ρουμάνα με… μακριά χέρια συνελήφθη μέρα- μεσημέρι στο Ρέθυμνο από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν μπήκε παριστάνοντας την πελάτισσα στην επιχείρηση μιας 60χρονης και «βούτηξε» από το ταμείο 50 ευρώ. Η αλλοδαπή παραδόθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες κλοπές και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ