2015-03-25 16:48:04
Φωτογραφία για Το γράμμα της Αγγελικής από το Αίγιο στους γονείς της - Από καιρό είχα πάρει τις αποφάσεις μου
Σε σημείωμά της η Αγγελική Σπυροπούλου από το Αγίο, η Αγγελική του Ξηρού, το οποίο απευθύνει στους γονείς της, μιαλάει για τις επιλογές που έκανε στη ζωή της και φωτίζει άγνωστές πτυχές της ζωής και της σκέψης της. Γράφει η 22χρονη: «Οι επιλογές που είχα για τη ζωή μου ήταν δύο.

Η πρώτη θα ήταν να τελειώσω τη σχολή, να βρω μια δουλειά απ’ όπου θα μου δίνουν ως ελεημοσύνη ένα μεροκάματο ενισχύοντας θεσμούς και πλούτη άλλων που θα στρέφονται εναντίον μου, ενώ παράλληλα στον ελεύθερό μου χρόνο θα έκανα και καμιά ακαδημαϊκή κουβέντα όπου θα ανέλυα πόσο μίζερη είναι η ζωή μου και τι καλά που θα ήταν αν ανατρεπόταν το σύστημα με κάποιο μαγικό τρόπο που θα έπεφτε από τον ουρανό... Η άλλη επιλογή ήταν να βγω από τους περιορισμούς που επιτάσσει με κάθε τρόπο η κοινή λογική, γιατί την πραγματική ζωή δεν τη ζητιανεύεις, την παίρνεις! Εγώ ζω σήμερα και δεν μπορώ να περιμένω το αύριο. Το μέλλον είναι η μάσκα του φόβου...».

«Το τελευταίο διάστημα αγχωνόσασταν και εσύ και ο πατέρας μου για το ότι δεν είχα συγκεκριμένο πλάνο να σας παρουσιάσω για τη ζωή μου, σας φαινόμουν αναποφάσιστη, στην πραγματικότητα όμως εγώ από καιρό είχα πάρει τις αποφάσεις μου, αν και απομακρύνονταν πολύ από τους δικούς σας ορίζοντες». Κλείνοντας την επιστολή της η 22χρονη, που μετά τη σύλληψή της κρίθηκε προφυλακιστέα, γράφει στους γονείς της: «Σας αγαπάω όλους πολύ, μην το ξεχάσετε ούτε να αμφιβάλλετε λεπτό γι’ αυτό...».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ