2015-03-25 16:41:00
Φωτογραφία για Με αφορμή καταγγελία αναγνώστη το Ραδιοταξί Κόσμος ξεκαθαρίζει την θέση του και απειλεί Θεούς και Δαίμονες...
Με σκληρή γλώσσα και ορθογραφικά λάθη, νωρίτερα μας έστειλε μήνυμα η εταιρία Ραδιοταξί Κόσμος για την καταγγελία οργισμένου αναγνώστη μας (δείτε ΕΔΩ) ο οποίος προ ολίγων ημερών πλήρωσε σχεδόν δέκα ευρώ για μια απόσταση 3 χλμ. Διαβάστε την απάντηση/έγκλειση που λάβαμε νωρίτερα πιο κάτω αυτούσια (σβήσαμε για ευνόητους λόγους μόνο το επώνυμο του αναγνώστη, διότι δεν μπορέσαμε να το ταυτοποιήσουμε με το εισερχόμενο email) και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

Να τονίσουμε εδώ, ως blog, πως μετά από χιλιάδες καταγγελίες αναγνωστών, οπού στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι αληθείς και με αποδείξεις (όπως στην συγκεκριμένη), έχουμε δεχθεί εκατοντάδες εξώδικα και απειλές. 

Το tromaktiko εν προκειμένω, δεν είναι ούτε μέτοχος σε άλλη εταιρία Ραδιοταξί, ούτε γνωρίζουμε κάποιον από τους συντάκτες μας να έχουν πατέρα, μητέρα οδηγό ταξί σε άλλη εταιρία, όπως επίσης δεν έχουμε κανένα προηγούμενο με καμία εταιρία ή επιχείρηση.


Το tromaktiko είναι η φωνή του αδικημένου πολίτη και αυτό θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει ήδη μετά από τόσα πολλά χρόνια παρουσίας οι θιγόμενοι που λειτουργούν με απειλητικά email, είτε για μηνύσεις και αγωγές, είτε για ξυλοδαρμούς και απειλές κατά ζωής.

Αρκετές φορές, αναγνώστες του tromaktiko, μετά τις δημοσιοποιήσεις, έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και μας έχουν ζητήσει να διαγράψουμε την ανάρτηση αφού οι καταγγελίες παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης που είναι τελικά η αρμόδια για να επιλύσει τις διαφορές που προκύπτουν.

Όταν εταιρίες στέλνουν απαντητικά μηνύματα, όπου εξηγούν τον λόγο που υπήρξε παρεξήγηση, πρόβλημα ή ενδεχομένως λάθος του θιγόμενου, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τα αναρτήσουμε. Εταιρίες που καλούν στο τηλέφωνο του blog και με προκλητικό έως και εμετικό τρόπο, τονίζουν πως ξέρουν σε ποιον από εμάς θα κάνουν μήνυση, πως ξέρουν ονόματα και επώνυμα κτλ, απλά τα προσπερνάμε κλείνοντας τα αυτιά μας απαντώντας: "Ότι απλά, δεν ξέρουν τι τους γίνεται". 

Αυτά, για να βάζουμε τέλος σε κάθε πικραμένο που θίγεται και φαντάζεται ότι θέλει για την ομάδα του blog.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ