2012-05-03 20:32:56
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ
Τον Βαγγέλη Μάντζαρη θα έχουν την ευκαιρία να δουν αύριο (04/05, 20.00), στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού, οι οπαδοί του Θρύλου.

Ο 21χρονος πλέι μέικερ θα μιλήσει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια», η οποία θα βγει στον αέρα από το Official Olympiacosbc Store. Όσοι βρεθούν στην μπουτίκ, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ με έκπτωση 20%, θα μπουν σε κλήρωση για πολλά δώρα, προσφορά της ΝΙΚΕ και της μπουτίκ, και θα απολαύσουν πλούσιο μπουφέ προσφορά της χορηγού εταιρίας της ΚΑΕ «Pizza Fan».

Η ανακοίνωση:

«Αυτή την Παρασκευή (04/05/12) τα «Κόκκινα Καλάθια» αλλάζουν… έδρα. Η εκπομπή που ασχολείται με τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού θα στήσει στούντιο στο Official Olympiacosbc Store και με καλεσμένο το Βαγγέλη Μάντζαρη ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους ακροατές και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θα θελήσουν να επισκεφτούν το κατάστημα. Ο Έλληνας γκαρντ θα μιλήσει αποκλειστικά στο Κανάλι Ένα (90.4) για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης και θα μοιράσει αυτόγραφα και πολλά δώρα.


Όσοι παρευρεθούν στην εκπομπή θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές του από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ με έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα (κατά τη διάρκεια της εκπομπής), ενώ για τους ακροατές και τους παρευρισκόμενους θα κληρωθούν δυο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια ΝΙΚΕ, τέσσερις μπάλες μπάσκετ ΝΙΚΕ, πέντε συλλεκτικά μπλουζάκια για το Final 4 από το Official Olympiacos BC Store και τέσσερις δωροεπιταγές της Pizza Fan. Για όλους του παρευρισκόμενους η Pizza Fan και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα έχουν ετοιμάσει μπουφέ, ενώ η εκπομπή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και από τη Web TV του σταθμού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ