2015-04-04 18:59:08
Φωτογραφία για Αχαΐα: Χοντρά κόλπα στον ΧΥΤΑ του Φλόκα
Οι κάτοικοι της Δυτικής Αχαΐας συνεχίζουν για 4η ήμερα τον αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Φλόκα στο πλαίσιο της απόφασής τους να μην επιτρέψουν τη μεταφορά σκουπιδιών από... τον πύργο στην περιοχή της.

Στο μεταξύ άγρια κόντρα σημειώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου της Δυτικής Αχαΐας, όπου συζητήθηκε εκ νέου η κατά πλειοψηφία απόφαση που είχε λάβει το όργανο , για μεταφορά 2000 τόνων σκουπιδιών από τον Πύργο στου Φλόκα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης που διήρκησε έως αργά το βράδυ, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Διον. Γκοτοσούλιας αποκάλυψες, πως η Δημοτική Αρχή του κ. Νικολάου εξαπάτησε τόσο το σώμα, όσο και τυος πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, καθώς είχε υπογράψει τη σύμβαση μεταφοράς των απορριμμάτων από τον Πύργο, πριν καν συνεδριάσει και αποφασίσει κατά πλειοψηφία επ’ αυτού το Δημοτικό Συμβούλιο

Χοντρές μπίζνες στου Φλόκα


Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ζητηθεί εισαγγελική παραγγελία από κατοίκους , καθώς έχουν στη διάθεσή τους αδιάψευστα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει πως στο ΧΥΤΑ του Φλόκα επί σειρά ετών γίνεται εναπόθεση απορριμμάτων από ιδιώτες . Η εναπόθεση φαίνεται – όπως καταγγέλλουν μέλη της επιτροπής αγώνα – πως γίνεται έναντι χρηματικών ανταλλαγμάτων.

Παράλληλα στα χέρια των κατοίκων υπάρχουν έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως επί τρία χρόνια γίνεται παράνομη εναπόθεση απορριμμάτων από τα Καλάβρυτα με απόφαση του φορέα διαχείρισης η οποία ελήφθη εν αγνοία των Δημοτικών Συμβουλίων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ