2012-05-03 21:09:41
Φωτογραφία για Φουλ πρόγραμμα για την Red Bull
Όλο το πρόγραμμα της υλοποίησε την Τετάρτη η Red Bull Racing στις δοκιμές εξέλιξης του Mugello. 

Με τη βροχή της Πρωτομαγιάς να παραδίδει τη σκυτάλη στον ήλιο, οι Mark Webber και Sebastian Vettel που μοιράστηκαν το κόκπιτ της RB8, κάλυψαν συνολικά 118 γύρους στο ιταλικό σιρκουί!

Το πρωί ο Αυστραλός συνέχισε το πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει χθες, επικεντρωμένος σε αξιολογήσεις νέων αεροδυναμικών μερών αλλά και πειραματισμούς στο στήσιμο του μονοθεσίου.

«Ευτυχώς η πίστα ήταν στεγνή σήμερα και καταφέραμε να κάνουμε αρκετούς γύρους. Είχαμε πάρα πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε αλλά έως τώρα, όλα κυλάνε θετικά. Ήταν καλό που είχα τη δυνατότητα να καλύψω τόσους γύρους και θεωρώ πως οι δοκιμές αυτές ήταν πολύ χρήσιμες. Ενόψει Βαρκελώνης, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε με το πακέτο που χρησιμοποιούσαμε έως τώρα, αν και είμαι σίγουρος πως θα αλλάξουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες», σχολίασε ο Webber.


Κατά τη διάρκεια του ωριαίου μεσημεριανού διαλείμματος, οι μηχανικοί δούλεψαν πυρετωδώς ώστε να προετοιμάσουν το μονοθέσιο για τον Vettel, που με τη σειρά του κάλυψε πάνω από 300 χιλιόμετρα!

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι κρίμα που αυτή η πίστα δεν βρίσκεται στο καλεντάρι. Είναι πολύ ωραία, με πολλές γρήγορες στροφές. Είναι ακριβώς αυτό που θέλεις για να απολαύσεις την οδήγηση ενός μονοθεσίου της Formula 1, μιας και νιώθεις πραγματικά την κάθετη δύναμη που αυτό παράγει. Όταν πιάνεις ρυθμό, η οδήγηση είναι απλά απολαυστική. Είχαμε να καλύψουμε πολλούς γύρους, δοκιμάζοντας πράγματα που έχουμε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν αλλά και πράγματα που σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία, θα είναι η ανάλυση των δεδομένων που θα συλλέξουμε από αυτό το τεστ, ώστε να δούμε πόσο επηρεάζουν το μονοθέσιο μας οι όποιες αναβαθμίσεις», τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ