2012-05-03 21:19:10
Φωτογραφία για Ταραχή στη Συγγρού και την Ιπποκράτους από Καμένο και Κατσέλη!
Γράφει ο Αιας

Πανικόβλητο το σύστημα εξουσίας, από τη διαφαινόμενη συντριβή του δικομματισμού.

Εντρομοι, οι Βενιζέλος και Σαμαράς, από το ρεύμα ανόδου της Κοινωνικής Συμφωνίας ο πρώτος και τη δυναμική των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο δεύτερος, έχουν επιστρατεύσει τα τελευταία 24ωρα τις δήθεν κρυφές δημοσκοπήσεις, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περισώσουν ό,τι μπορούν. Ετσι, εμφανίζουν τη ΝΔ κοντά στο. 28% και το Πασόκ στο 20%!

Εν ολίγοις επιχειρούν να πιστέψουμε  ότι ο μισός ελληνικός λαός θέλει να νομιμοποιήσει με την ψήφο του τα εγκλήματα, που διαπράχθηκαν σε βάρος του την τελευταία 3ετία.

Υποψιασμένη πλέον κοινή γνώμη δεν …μασάει.

Ουδείς μπορεί να διανοηθεί ότι θα υπάρξει μεγάλο ποσοστό συμπολιτών μας, που θα εμπιστευτούν τους σφαγείς της ελληνικής κοινωνίας, τους συνεργάτες της διεθνούς τοκογλυφίας και των δυνάμεων κατοχής.

Ποιος νουνεχής έλληνας θα ψηφίσει τους βιαστές του;

Ο συνταξιούχος, ο άνεργος, ο εργαζόμενος, που φοβάται ότι σε λίγο θα χάσει και αυτός την δουλειά του; Ο επαγγελματίας, που έκλεισε το μαγαζί του; Ο γδαρμένος πολίτης από τους φόρους και τα χαράτσια; Ο νεαρός που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να μεταναστεύσει; Ποιος;

Αλλά και εσείς μη κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Πρέπει το μήνυμα της συντριβής του Μνημονιακού ζεύγους να πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι. Από φίλο σε φίλο. Από γείτονα σε γείτονα…
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ